(з
картоплею)
Треба
мати: 1 кг свинячих реберець,
спеції за смаком (сіль, перець, часник, куркуму, коріандр тощо). Картоплю
треба вибрати продовгувату й приблизно однакову, за кількістю порцій. В даному
випадку вистачить 7-8 картоплин.
Картоплю очистити. З продовгуватого боку зрізати
шматочок, щоб картоплю можна було поставити. Гострим ножем на кожній картоплині
зробити надріз, в який вставити шматочок сала, горошину чорного перцю, шматочок
часнику та лавровий листочок.
Реберця посолити, поперчити, посипати спеціями,
обсмажити злегка з обох боків і викласти на деко між картоплинами. Запікати до
готовності у духовці, періодично поливаючи соком, що виділився. Тільки що ви переглянули рецепт приготування свинячі реберця. Рецепти приготування cтрав з мяса дивіться ще за наступними
посиланнях Блюда
из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий