вторник, 28 января 2014 г.

Свинячі реберця

 (з картоплею)
Треба мати: 1 кг свинячих реберець, спеції за сма­ком (сіль, перець, часник, куркуму, коріандр тощо). Картоплю треба вибрати продовгувату й приблизно однакову, за кількістю порцій. В даному випадку вис­тачить 7-8 картоплин.
Картоплю очистити. З продовгуватого боку зріза­ти шматочок, щоб картоплю можна було поставити. Гострим ножем на кожній картоплині зробити надріз, в який вставити шматочок сала, горошину чорного перцю, шматочок часнику та лавровий лис­точок.
Реберця посолити, поперчити, посипати спе­ціями, обсмажити злегка з обох боків і викласти на деко між картоплинами. Запікати до готовності у ду­ховці, періодично поливаючи соком, що виділився.Тільки що ви переглянули рецепт приготування свинячі реберця. Рецепти приготування cтрав з мяса дивіться ще за наступними посиланнях  Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий