Треба
мати: 300 г філе хека, 3
столових ложки майонезу, 2 столових ложки сметани, 2 яйця, зелень петрушки та
кропу, невелику моркву, корінь петрушки. Сіль, перець кладемо за смаком.
Філе риби без шкіри і кісток припускають у невеличкій
кількості підсоленої води разом з морквою, коренем петрушки, лавровим
листочком до готовності. Охолоджену рибу нарізають шматочками, додають круто
зварені і подрібнені яйця, заправляють спеціями, викладають у салатницю гіркою,
поливають сумішшю майонезу та сметани. Зверху посипають подрібненою зеленню
кропу та петрушки. Тільки що ви переглянули рецепт приготування рибний салат.Рецепти приготування cтрав з риби дивіться ще за наступними
посиланнях блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий