вторник, 28 января 2014 г.

рибний салат


Треба мати: 300 г філе хека, 3 столових ложки майонезу, 2 столових ложки сметани, 2 яйця, зелень петрушки та кропу, невелику моркву, корінь петрушки. Сіль, перець кладемо за смаком.
Філе риби без шкіри і кісток припускають у не­величкій кількості підсоленої води разом з морк­вою, коренем петрушки, лавровим листочком до готовності. Охолоджену рибу нарізають шматочка­ми, додають круто зварені і подрібнені яйця, за­правляють спеціями, викладають у салатницю гір­кою, поливають сумішшю майонезу та сметани. Зверху посипають подрібненою зеленню кропу та петрушки.Тільки що ви переглянули рецепт приготування рибний салат.Рецепти приготування cтрав з риби дивіться ще за наступними посиланнях   блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий