вторник, 28 января 2014 г.

творожный торт с ананасами


Треба мати: 250 г печива, 150 г вершкового масла.
Для начинки: 250 г солодкого сиру, 250 г вершків, 250 г ананасового йогурту, 300 г консервованих ана­насів, пакетик желатину, желе в пакетиках. Бажано ви­користати желе лимонне, вишневе, ківі.
Спочатку готуємо желе згідно з інструкцією на упа­ковці. Печиво треба загорнути в рушник і розкришити качалкою. Розтопити вершкове масло і змішати з ним печиво. Масу із покришеного печива та масла ложкою викласти у роз’ємну форму, розрівняти й поставити у холодильник. Розтерти до однорідної маси сир, вершки і йогурт. Із банки з ананасами злити рідину. Одну склян­ку ананасового компоту нагріти і розчинити в ньому па­кетик желатину. Коли компот з желатином охолоне, йо­го треба поставити у холодильник. Тим часом сирно-верш- ково-йогуртна маса трохи загусне. Її треба викласти у форму на печиво. Ананаси із банки нарізати шматочка­ми. Нарізати шматочками й желе, яке вже охололо. У форму з тортом викласти нарізані ананаси, нарізане желе і желе, що залишилося. Потім приготувати лимонне желе, охолодити і залити ним торт, що стоїть у холодильнику. Залишити його в холодильнику аж до подавання до столу.Тільки що ви переглянули рецепт приготування творожний торт  с ананасами.Рецепти приготуваннятортів дивіться ще за наступними посиланнях Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий