Треба мати: 250 г печива, 150 г вершкового масла.
Для
начинки: 250 г солодкого сиру,
250 г вершків, 250 г ананасового йогурту, 300 г консервованих ананасів,
пакетик желатину, желе в пакетиках. Бажано використати желе лимонне, вишневе,
ківі.
Спочатку готуємо
желе згідно з інструкцією на упаковці. Печиво треба загорнути в рушник і
розкришити качалкою. Розтопити вершкове масло і змішати з ним печиво. Масу із
покришеного печива та масла ложкою викласти у роз’ємну форму, розрівняти й
поставити у холодильник. Розтерти до однорідної маси сир, вершки і йогурт. Із
банки з ананасами злити рідину. Одну склянку ананасового компоту нагріти і
розчинити в ньому пакетик желатину. Коли компот з желатином охолоне, його
треба поставити у холодильник. Тим часом сирно-верш- ково-йогуртна маса трохи
загусне. Її треба викласти у форму на печиво. Ананаси із банки нарізати
шматочками. Нарізати шматочками й желе, яке вже охололо. У форму з тортом
викласти нарізані ананаси, нарізане желе і желе, що залишилося. Потім
приготувати лимонне желе, охолодити і залити ним торт, що стоїть у холодильнику.
Залишити його в холодильнику аж до подавання до столу. Тільки що ви переглянули рецепт приготування творожний торт с ананасами.Рецепти приготуваннятортів дивіться ще за наступними посиланнях Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий