Треба
мати для тіста: 200 г вершкового масла,
1 склянку сметани, 2 яйця, 1 столову ложку без верха соди, погашеної оцтом,
борошно, скільки вбере тісто.
Для
начинки треба мати: вишні без
кісточок (можна використати заморожені або консервовані).
Для крему: 750 г сметани, 1 склянку цукру.
Для прикрашання можна
використати тертий шоколад.
Спочатку
замішуємо м’яке тісто. Потім розділяємо його на 15 частин. Кожну частину тіста
розкачуємо у прямокутний пласт. На довшу сторону пласта викладаємо вишні і скачуємо
трубочки. Чисте деко застеляємо пергаментним папером, викладаємо на нього
трубочки і випікаємо за температури 180°С, поки трубочки не підрум’яняться.
Охолоджуємо.Беремо блюдо для
торта і викладаємо на нього п’ять трубочок. Це буде основою торта. Далі
збиваємо сметану з цукром. Отриманим кремом заливаємо трубочки так, щоб
заповнити порожнини. Потім зверху у шаховому порядку викладаємо ще 4 трубочки
і знову заливаємо кремом. Далі таким самим чином викладаємо три, дві і одну
трубочку. Зверху виливаємо сметанний крем, що залишився. Розрівнюємо.
Прикрашаємо шоколадною стружкою і ставимо у холодильник на 10-12 год. Тільки що ви переглянули рецепт приготування торт из трубочек с вишней.Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними
посиланнях Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий