вторник, 28 января 2014 г.

торт из трубочек с вишней


Треба мати для тіста: 200 г вершкового масла, 1 склян­ку сметани, 2 яйця, 1 столову ложку без верха со­ди, погашеної оцтом, борошно, скільки вбере тісто.
Для начинки треба мати: вишні без кісточок (можна використати заморожені або консервовані).
Для крему: 750 г сметани, 1 склянку цукру.
Для прикрашання можна використати тертий шоколад.
Спочатку замішуємо м’яке тісто. Потім розділяємо його на 15 частин. Кожну частину тіста розкачуємо у прямокутний пласт. На довшу сторону пласта викла­даємо вишні і скачуємо трубочки. Чисте деко засте­ляємо пергаментним папером, викладаємо на нього трубочки і випікаємо за температури 180°С, поки тру­бочки не підрум’яняться. Охолоджуємо.Беремо блюдо для торта і викладаємо на нього п’ять трубочок. Це буде основою торта. Далі збиваємо смета­ну з цукром. Отриманим кремом заливаємо трубочки так, щоб заповнити порожнини. Потім зверху у шахово­му порядку викладаємо ще 4 трубочки і знову заливаємо кремом. Далі таким самим чином викладаємо три, дві і одну трубочку. Зверху виливаємо сметанний крем, що залишився. Розрівнюємо. Прикрашаємо шоколадною стружкою і ставимо у холодильник на 10-12 год.Тільки що ви переглянули рецепт приготування торт из трубочек с вишней.Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнях Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий