Для приготування овочевого асорті треба мати: по 1
кг кабачків, огірків, зелених помідорів, спаржевої квасолі, вареної цвітної
капусти і ошпареного окропом солодкого перцю; по 0,5 кг цибулі і вареної
моркви. Для приготування овочевого асорті необхідно: Маринад із розрахунку на трилітрову банку готуємо так: 1 л води, 7 столових
ложок оцту, 100 г солі, 50 г цукру. На дно банки покласти корінь хрону, 6
горошин духмяного перцю і трохи гіркого, зелень петрушки і кропу - за смаком,
6 зубків часнику. Потім покласти в маринад усі овочі по порядку і стерилізувати
одну годину. Розкласти в підготовлені банки і закатати кришками. Вихід - 15 півлітрових
банок.Тільки що ви переглянули овочеве асорті рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий