Закуска з огірків і яблук
Для приготування закуски з огірків і яблук треба мати: із
розрахунку на 5 півлітрових банок: 1,5 кг огірків, 2 столові ложки солі, 200 г
яблук, 4 зубки часнику, 400 г цибулі, 4 стебла селери, пучок кропу, 0, 5
л оцту 9%-ного, 200 г цукру, 1 чайну ложечку меленого чорного перцю, 1 чайну
ложечку меленого коріандру, 1 чайну ложечку гірчиці сухої, півсклянки
соняшникової олії, 5 лаврових листочків.Для приготування закуски з огірків і яблук необхідно: Огірки порізати на шматочки, посолити і
залишити на ніч. Яблуко почистити і нарізати дрібними кубиками. Селеру, цибулю
і часник також нарізати кубиками. Кріп посікти. З огірків злити сік, який
виділився за ніч у окремий посуд. Потім на середньому вогні протягом ЗО хв.
уварювати суміш з огірків, яблук, цибулі, часнику, селери з оцтом, цукром,
прянощами й кропом.Дві столові ложки посіченого кропу відкласти.
Помішуючи, влити у каструлю огірковий сік. Наприкінці варіння додати кріп, що
залишився, і олію. Закуску розкласти в підготовлені банки і в кожну покласти по
одному лавровому листочку й закатати, перевернути догори дном, накрити
рушником або простирадлом.Тільки що ви переглянули закуска з огірків і яблук рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий