воскресенье, 24 ноября 2013 г.

випічка з яблуками



Випічка з яблуками
Треба мати: 300 г готового листкового тіста, 4 яблука,
З столових ложки цукрової пудри, 1 столову ложку вер­шкового масла.
Для начинки треба мати:. 100 г солодковершкового сиру, 1 чайну ложечку цукру, 1 столову ложку подрібне­них грецьких горіхів.
Готове тісто розкачати в пласт товщиною не менше 1 см і розрізати на круги чи квадрати так, щоб у тісто мож­на було загорнути невелике яблуко. У яблук треба вида­лити серцевину, але не розрізати його наскрізь. Сир про­терти через сито, змішати з цукром і горіхами і начинити підготовлені яблука. Фаршировані яблука викласти у центр кружальця чи квадрата з тіста. Краї тіста підняти й защипнути зверху бантиком.
Яблука у мішечках із тіста викласти на змащене жиром деко і поставити у гарячу духовку (200°С) на 15-20 хв.
Перед подаванням до столу яблука у мішечках можна посипати цукровою пудрою. Подавати до столу можна гарячими і холодними.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий