Випічка з яблуками
Треба
мати: 300 г готового листкового тіста, 4 яблука,
З столових
ложки цукрової пудри, 1 столову ложку вершкового масла.
Для
начинки треба мати:. 100 г солодковершкового сиру,
1 чайну ложечку цукру, 1 столову ложку подрібнених грецьких горіхів.
Готове тісто розкачати в пласт
товщиною не менше 1 см і розрізати на круги чи квадрати так, щоб у тісто можна
було загорнути невелике яблуко. У яблук треба видалити серцевину, але не
розрізати його наскрізь. Сир протерти через сито, змішати з цукром і горіхами
і начинити підготовлені яблука. Фаршировані яблука викласти у центр кружальця
чи квадрата з тіста. Краї тіста підняти й защипнути зверху бантиком.
Яблука у мішечках із тіста викласти
на змащене жиром деко і поставити у гарячу духовку (200°С) на 15-20 хв.
Перед подаванням до столу яблука у
мішечках можна посипати цукровою пудрою. Подавати до столу можна гарячими і
холодними.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий