воскресенье, 24 ноября 2013 г.

Млинці на кефірі



Млинці на кефірі
Треба мати: 500 г борошна, 2 яйця, 250 г кефіру, 250 г молока або води, 3 столових ложки олії, 3 столових лож­ки меду, 0,5 чайної ложечки соди, сіль за смаком.
У кефір додати молоко або воду, збите яйце, сіль, мед, соду і просіяне борошно. Замісити тісто. Додати в тісто олію, ще раз вимішати ложкою до однорідної маси і випікати тоненькі млинці на розпеченій сковороді. Щоб млинці не залипали, сковороду перед смаженням треба натерти сіллю, потім сіль висипати, а сковороду витерти чистою серветкою.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий