пятница, 8 апреля 2016 г.

Хек у зеленому соусі


 4 шматки хека 1 лавровий листок 3 зубчики часнику      4 ст. ложки посіченої петрушки  ст. ложки оливкової олії
Розігріти олію на сковороді. Додати посіче­ний часник, а через кілька хвилин - петрушку.
Стейки з хека обсушити паперовими рушни­ками, злегка посолити і викласти на сковороду так, щоб вони не торкалися одне одного. Додати в сковороду лаврове листя. Смажити рибу 10-12 хв., перевернути за допомогою тонкої лопатки, притримуючи рибу руками, і смажити з іншого боку ще стільки ж.

Готові стейки викласти на тарілки, полити зверху зеленим часниковим соусом і подавати з вареною картоплею.

Комментариев нет:

Отправить комментарий