суббота, 4 апреля 2015 г.

ОМЛЕТ З МОЛОКОМ

2 порції
   5 яєць 250 мл молока 50 г білокачанної капусти 50 г червонокачанної капусти 20 г моркви 20 г листового салату 30 г вершкового масла 10 г зелені петрушки Сіль за смаком.
   Молоко влити в миску, добавить яйця, сіль і ретельно перемішать,  не збиваючи. Яєчну масу перелити у форму, змащену вершковим маслом, помістити в розігріту до 200 ° С духовку і запікати 30 хвилин, після чого тримати в духовці ще 15 хвилин. Капусту нашаткувати, додати натерту на тертці моркву, посолити і перемішати. Готовий омлет подати на стіл з овочами на листі салату і прикрасити гілочкою петрушки.  Приготування страв із яєць дивіться тут.

Комментариев нет:

Отправить комментарий