5 яєць 250 мл молока
50 г білокачанної капусти 50 г червонокачанної капусти 20 г моркви 20 г
листового салату 30 г вершкового масла 10 г зелені петрушки Сіль за смаком.
Молоко влити в миску, добавить яйця, сіль і ретельно перемішать, не збиваючи. Яєчну масу перелити
у форму, змащену вершковим маслом, помістити в розігріту до 200 ° С духовку і запікати 30 хвилин,
після чого тримати в духовці ще 15 хвилин. Капусту нашаткувати, додати натерту
на тертці моркву, посолити і перемішати. Готовий омлет подати на стіл з
овочами на листі салату і прикрасити гілочкою петрушки. Приготування страв із яєць дивіться тут.
Комментариев нет:
Отправить комментарий