воскресенье, 21 декабря 2014 г.

яблучна запіканка

Tворожно - яблучна запіканка
інгредієнти:
• яблука - 4 шт .;
• цукор - 4 ст. ложки;
• сир - 250 г;
• яйця - 2 шт .;
• товчені горіхи - 40 г ;
• манна крупа - 2 ст. ложки;
• вершкове масло -2 ст. ложки;
• панірувальні сухарі 2 ст. ложки.
Яблука очистити , натерти на крупній тертці , змішати з цукром.
Сир розтерти з жовтками , толченіми горіхами і манною крупою.
В отриману масу покласти збиті білки і терті яблука .
Все ретельно перемішати і виложить у форму, змащену маслом і посипану сухарями.

Верх запіканки побризкати растопленним вершковим маслом , посипати і запікати в духовці, розігрів  до 180 ° С , протягом 45-50 хвилин.

Комментариев нет:

Отправить комментарий