воскресенье, 20 июля 2014 г.

ікра кабачкова

Для приготування ікри кабачковой треба мати: 2 кг
кабачків 1 кг помідорів, 300 г моркви, 300 г ріпчастої цибулі, 300 г солодкого перцю, 200 мл рослинного масла.Мелений червоний перець і сіль за смаком.
Для приготування ікри кабачковой необхідно:
Нарізати невеликими шматочками кабачки , морква , цибуля , солодкий перець і помідори. Окремо об- смажити овочі в рослинній олії і пропустити через м'ясорубку , потім з'єднати , посолити , поперчить , перемішати , викласти в сковороду і тримати на слабкому вогні 30 хвилин.Розкласти готову ікру у півлітрові банки і стерилізувати протягом 20 хвилин , а потім закатати . Тільки що ви переглянули ікра кабачкова. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий