Для приготування ікри
кабачковой треба мати: 2 кг
кабачків 1 кг помідорів, 300 г моркви,
300 г ріпчастої цибулі, 300 г солодкого перцю, 200 мл рослинного масла.Мелений
червоний перець і сіль за смаком.
Для приготування ікри
кабачковой необхідно:
Нарізати
невеликими шматочками кабачки , морква , цибуля , солодкий перець і помідори.
Окремо об- смажити овочі в рослинній олії і пропустити через м'ясорубку , потім
з'єднати , посолити , поперчить , перемішати , викласти в сковороду і тримати
на слабкому вогні 30 хвилин.Розкласти готову ікру у півлітрові банки і
стерилізувати протягом 20 хвилин , а потім закатати . Тільки що ви переглянули
ікра кабачкова. Рецепти приготування дивіться ще за наступними
посиланнями: домашние
заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий