воскресенье, 20 июля 2014 г.

кабачки консервовані

КАБАЧКИ  КОНСЕРВОВАНІ З ЧЕСНОКОМ
Для приготування кабачків консервованих з чесноком
треба мати: Кабачки ,30 г солі.Часник, 10 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на трилітрову банку )
Для заливки : 1 л води

Для приготування кабачків консервованіх з чесноком необхідно:Нарізати кабачки кільцями і розкласти по літровим банкам , пересипаючи нарубаним  часником.Підсолену воду довести до кипіння , залити нею овочі , додати оцтову кислоту , стерілізовать протягом 10 хвилин і закатати. Тільки що ви переглянули кабачки консервовані. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий