КАБАЧКИ КОНСЕРВОВАНІ З
ЧЕСНОКОМ
Для приготування кабачків
консервованих з чесноком
треба мати: Кабачки ,30 г солі.Часник, 10 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на трилітрову банку )
треба мати: Кабачки ,30 г солі.Часник, 10 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на трилітрову банку )
Для заливки : 1 л води
Для приготування кабачків
консервованіх з чесноком необхідно:Нарізати кабачки
кільцями і розкласти по літровим банкам , пересипаючи нарубаним часником.Підсолену воду довести до кипіння ,
залити нею овочі , додати оцтову кислоту , стерілізовать протягом 10 хвилин і
закатати. Тільки
що ви переглянули кабачки консервовані. Рецепти приготування дивіться ще за
наступними посиланнями: домашние
заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий