четверг, 17 июля 2014 г.

огірки мариновані рецепти

 Огірки , мариновані з додаванням лимонної кислоти
Щоб приготувати мариновані огірки необхідно мати: На три 3 -літрових банки : 4 л води , 200 г солі , 30 г лимонної кислоти.
Щоб приготувати мариновані огірки необхідно: Киплячою водою заливають огірки зі спеціями , витримують 15-20 хв , воду зливають і заливають киплячим маринадом , закупорюють.
Солоні гострі огірки
Щоб приготувати мариновані огірки необхідно мати: 10 кг огірків , 300 г кропу , листя селери , чорної смородини або петрушки , чорний і червоний гострий перець.
Для розсолу: 10 л води , 800 г солі.
Щоб приготувати мариновані огірки необхідно: Листя і спеції закладають на дно , в середину і зверху скляній або емальованому посуду.
Відбирають невеликі здорові огірки і заливають розсолом з неяким надлишком . Зверху теж кладуть дерев'яний кружок або керамічну тарілку і гніт. Посуд з огірками накривають чистою тканиною і витримують при кімнатній температурі декілька днів . Потім переносять їх в холодне приміщення .
Через 10-15 днів доливають розсолом до країв і закривають кришками.
мариновані огірки
Щоб приготувати мариновані огірки необхідно мати: На 5 л води: 100 г солі , 200-250 г цукру , 50 г оцтової кислоти. На 3 - літрову банку : 5 горошин чорного перця , 4-6 вишневих листків , 2-3 лаврових листа , 2 нарізанних зубків часнику , 1-2 кореня хрону.
Щоб приготувати мариновані огірки необхідно: Огірки миють , занурюють в холодну воду на 5-6 ч.
потім їх кладуть у скляні стерилізовані банки.
зелень нарізають , пересипають нею огірки і заливають гарячим маринадом. Після охолодження банок до 50-60 ° С маринад зливають , доводять до кипіння і вдруге заливають огурци.Банки герметично закривають бляшаними кришками , охолоджують , перевернувши догори дном. Приготування маринаду: сіль і сахар додають в киплячу воду. Після розчинення додають оцет і варять при слабкому кипінні 15-20 хв.
Мариновані огірки «Асорті»
Щоб приготувати мариновані огірки необхідно мати: огірки, цвітна капуста , цибуля , морква , стручкова квасоля , маленькі огірки , дрібні помідорчики .
Щоб приготувати мариновані огірки необхідно: Маринад готують точно так само, як для маринованих огірків  наповнені овочами та спеціями банки заливають гарячим маринадом , покривають прокип'яченими Жестяними кришками і поміщають в каструлю з водою для стерилізації.
Час стерилізації : 0,5 -літрові - 8 хв , літрові - 9-10 хв , 3 -літрові 10-12 хв.
Після стерилізації банки герметично закупорюють.
Мариновані гострі огірки
Щоб приготувати мариновані огірки необхідно мати: 10 кг огірків , 250 г зелені кропу , 15 г зелені естрагону , 15 г кореня хрону , 1-2 головки часнику , 15-20 г насіння гірчиці , 3-5 г черного перцю.
Заливка : на 8 л води - 1,4 л столового оцту , 250-400 г солі , 300-500 г цукру.

Щоб приготувати мариновані огірки необхідно: Свіжі огірки ретельно вимити , вертикально укласти в підготовлені банки. Кріп нарізати шматками довжиною 10 - 15 см і разом з естрагоном положить на дно банок і потім - зверху , решта приправи уложити на дно . Банки заповнити киплячим маринадом і пастерізувати при температурі 90 ° С: літрові і 2 -літрові банки - 20-25 хв , 3 - літрові - 30 - 35 хв . Тільки що ви подивилися огірки мариновані рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий