Огірки , мариновані з додаванням лимонної кислоти
Щоб
приготувати мариновані огірки необхідно мати: На три 3 -літрових
банки : 4 л води , 200 г солі , 30 г лимонної кислоти.
Щоб
приготувати мариновані огірки необхідно: Киплячою водою заливають огірки зі спеціями ,
витримують 15-20 хв , воду зливають і заливають киплячим маринадом ,
закупорюють.
Солоні гострі огірки
Щоб
приготувати мариновані огірки необхідно мати: 10 кг огірків , 300
г кропу , листя селери , чорної смородини або петрушки , чорний і червоний гострий перець.
Для розсолу: 10 л води , 800 г солі.
Щоб
приготувати мариновані огірки необхідно: Листя і спеції закладають на дно , в середину
і зверху скляній або емальованому посуду.
Відбирають невеликі здорові огірки і заливають
розсолом з неяким надлишком . Зверху теж кладуть дерев'яний кружок або
керамічну тарілку і гніт. Посуд з огірками накривають чистою тканиною і
витримують при кімнатній температурі декілька днів . Потім
переносять їх в холодне приміщення .
Через 10-15 днів доливають розсолом до країв і
закривають кришками.
мариновані огірки
Щоб
приготувати мариновані огірки необхідно мати: На 5 л води: 100 г
солі , 200-250 г цукру , 50 г оцтової кислоти. На 3 - літрову банку : 5 горошин
чорного перця , 4-6 вишневих листків , 2-3 лаврових листа , 2 нарізанних зубків часнику , 1-2 кореня хрону.
Щоб
приготувати мариновані огірки необхідно: Огірки миють , занурюють в холодну воду на 5-6 ч.
потім їх кладуть у скляні стерилізовані банки.
зелень нарізають , пересипають нею огірки і
заливають гарячим маринадом. Після охолодження банок до 50-60 ° С маринад
зливають , доводять до кипіння і вдруге заливають огурци.Банки герметично
закривають бляшаними кришками , охолоджують , перевернувши догори дном.
Приготування маринаду: сіль і сахар додають в киплячу воду. Після розчинення додають
оцет і варять при слабкому кипінні 15-20 хв.
Мариновані огірки «Асорті»
Щоб
приготувати мариновані огірки необхідно мати: огірки,
цвітна капуста , цибуля , морква , стручкова квасоля , маленькі огірки , дрібні помідорчики .
Щоб
приготувати мариновані огірки необхідно: Маринад готують точно так само, як для
маринованих огірків наповнені овочами та
спеціями банки заливають гарячим маринадом , покривають прокип'яченими Жестяними кришками і
поміщають в каструлю з водою для стерилізації.
Час стерилізації : 0,5 -літрові - 8 хв , літрові -
9-10 хв , 3 -літрові 10-12 хв.
Після стерилізації банки герметично
закупорюють.
Мариновані гострі огірки
Щоб
приготувати мариновані огірки необхідно мати: 10 кг огірків , 250
г зелені кропу , 15 г зелені естрагону , 15 г кореня хрону , 1-2 головки
часнику , 15-20 г насіння гірчиці , 3-5 г черного перцю.
Заливка : на 8 л води - 1,4 л столового оцту , 250-400 г солі , 300-500 г
цукру.
Щоб
приготувати мариновані огірки необхідно: Свіжі огірки ретельно вимити , вертикально
укласти в підготовлені банки. Кріп нарізати шматками довжиною 10 - 15 см і
разом з естрагоном положить на дно банок і потім - зверху , решта приправи уложити
на дно . Банки заповнити киплячим маринадом і пастерізувати при
температурі 90 ° С: літрові і 2 -літрові банки - 20-25 хв , 3 - літрові - 30 -
35 хв . Тільки
що ви подивилися огірки
мариновані рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними
посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий