понедельник, 5 мая 2014 г.

Тушковані овочі

Тушковані овочі з м'ясом і квасолею. 

Щоб приготувати  тушковані овочі з м'ясом і квасолею треба мати:4-5 шт. картоплі середнього розміру, 400 г яловичого філе, 200 г білої квасолі в томатному соусі, 2 середні моркви, 1 середня цибулина, сіль, перець, рослинне масло для смаження. Щоб приготувати  тушковані овочі з м'ясом і квасолею необхідноЯловиче філе ретельно вимити під проточною водою , обсушити паперовим рушником.Нарубати підготовлене м'ясо невеликими брусочками.Швидко обсмажити яловичину в невеликій кількості рослинного масла на розігрітій сковороді до утворення скоринки.Картоплю , цибулю та моркву очистити і нарізати брусочками. Скласти овочі в горщик для запікання разом з обсмаженою м'ясом. Додати квасолю , посолити , поперчити за смаком і залити водою.Поставити горщик в холодну духовку ( щоб ємність не тріснула ) , потім включити її і готувати при температурі 180 ° С протягом 1 ч. Подавати до столу в гарячому вигляді.Тільки що ви переглянули тушковані овочі з м'ясом і квасолею рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий