Страницы
-
Главная страница
-
технология приготовления продуктов
-
Вторые блюда
-
Первые блюда
-
Приготовление шашлыка
-
блюда с рыбы и морепродуктов
-
Блюда из птицы
-
блюда из мяса
-
салаты и закуски
-
домашние заготовки
-
вареники,чебуреки
-
Блюда из круп, и макаронных изделий
-
каши
-
холодець
-
котлеты
-
пицца, паста,роллы,рагу
-
страви із гарбуза
-
блюда из печенки
-
бутерброды
-
приготовления блюд для детей
-
блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Тушковані овочі
Тушковані овочі з м'ясом і квасолею.
Щоб приготувати тушковані овочі з м'ясом і квасолею треба мати:4-5 шт. картоплі середнього
розміру, 400 г яловичого філе, 200 г білої квасолі в
томатному соусі, 2 середні моркви, 1 середня цибулина, сіль, перець, рослинне масло для
смаження. Щоб приготувати тушковані овочі з м'ясом і квасолею необхідно: Яловиче
філе ретельно вимити під проточною водою , обсушити паперовим рушником.Нарубати
підготовлене м'ясо невеликими брусочками.Швидко
обсмажити яловичину в невеликій кількості рослинного
масла на розігрітій сковороді до утворення скоринки.Картоплю ,
цибулю
та моркву
очистити і нарізати брусочками. Скласти
овочі в горщик для запікання разом з обсмаженою м'ясом. Додати
квасолю , посолити , поперчити за смаком і залити водою.Поставити
горщик в холодну духовку ( щоб ємність не тріснула ) , потім включити її і
готувати при температурі 180 ° С протягом 1 ч. Подавати
до столу в гарячому вигляді.Тільки що ви переглянули тушковані овочі з м'ясом і квасолею рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий