200 г тонкого лаваша. 200 г філе тунця. 100 г
стручкової квасолі. 100 г солодкого перцю. 100 г листового салату. 10 г
зелені петрушки.
Мелений
чорний перець і сіль за смаком.
Філе
тунця відварити в підсоленій воді, дати охолонути і нарізати невеликими
шматочками. Солодкий перець нашинкувати. Стручкову квасолю бланширувати і
нарубати.По
листам лаваша розподілити шматочки тунця, квасолі, солодкого переця, листя салату
і зелень петрушки, посолити, поперчити і згорнути. Готовий рулет нарізати
порційними шматками і подати на стіл. Тільки що ви
переглянули : Рулетики з тонкого лаваша.
Рецепти приготування рулетів дивіться ще за наступними
посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий