среда, 2 апреля 2014 г.

Рулетики з тонкого лаваша




 200 г тонкого лаваша. 200 г філе тунця. 100 г стручкової квасолі. 100 г солодкого перцю. 100 г листового салату. 10 г зелені петрушки. Мелений чорний перець і сіль за смаком.
 Філе тунця відварити в підсоленій воді, дати охолонути і нарізати невеликими шматочками. Солодкий перець нашинкувати. Стручкову квасолю бланширувати і нарубати.По листам лаваша розподілити шматочки тунця, квасолі, солодкого переця, листя салату і зелень петрушки, посолити, поперчити і згорнути. Готовий рулет нарізати порційними  шматками і подати на стіл. Тільки що ви переглянули : Рулетики з тонкого лаваша.
Рецепти приготування  рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий