воскресенье, 6 апреля 2014 г.

Рецепти приготування рулетів


200 г тонкого лаваша.300 г філе морської риби.
100 г ріпчастої цибулі.50 г сметани.100 г листового салату.20 мл рослинного масла.
100 г сметанного соусу з кропом.Мелений чорний перець і сіль за смаком.
Філе риби нарізати невеликими шматочками , перекласти в сковороду з розігрітим рослинним маслом , посолити , поперчити і обсмажити разом з нарубленним цибулею і листовим салатом до утворення рум'яної скоринки.Отриману начинку змішати зі сметаною , викласти на листи лаваша і згорнути .Готові рулетики подати на стіл із сметанним соусом. Тільки що ви переглянули : Рецепти приготування рулетів. Рецепти приготування  рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий