200 г тонкого лаваша.300 г філе морської риби.
100 г ріпчастої цибулі.50 г сметани.100 г листового салату.20 мл рослинного масла.
100 г сметанного соусу з кропом.Мелений чорний перець і сіль за смаком.
Філе
риби нарізати невеликими шматочками , перекласти в сковороду з розігрітим рослинним маслом , посолити , поперчити і обсмажити
разом з нарубленним цибулею і листовим салатом до утворення рум'яної скоринки.Отриману
начинку змішати зі сметаною , викласти на листи лаваша і згорнути .Готові
рулетики подати на стіл із сметанним соусом. Тільки що
ви переглянули : Рецепти
приготування рулетів. Рецепти
приготування рулетів
дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий