100
г пшеничного борошна. 2
яйця. 30
мл води.200
мл вершків. 100
г цукру. 50
г темного шоколаду. 50
г молочного шоколаду. 150
г вареного згущеного молока.50 г вершкового масла. 10 мл рослинного масла. Листя
м'яти для прикраси. Ванілін і сіль за смаком.
Яйця збити з цукром і ваніліном
, з'єднати з борошном , вершками і сіллю , влити гарячу воду і перемішати.
Тісто викласти на змащене олією деко і випікати в духовці при
температурі 180 ° С протягом 30 хвилин.Отриманий корж теплим згорнути , дати охолонути ,
повернути , покрити кремом з розм'якшеного вершкового масла і згущеного молока
і знову згорнути .Готовий рулет полити розтопленим темним шоколадом ,
посипати подрібненим молочним шоколадом і подати на стіл , прикрасивши листям
м'яти.Тільки що ви переглянули : Рулет із згущеним молоком.
Рецепти приготування рулетів
дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий