понедельник, 31 марта 2014 г.

Рулет із згущеним молоком


100 г пшеничного борошна2 яйця30 мл води.200 мл вершків100 г цукру. 50 г темного шоколаду50 г молочного шоколаду150 г вареного згущеного молока.50 г вершкового масла. 10 мл рослинного масла. Листя м'яти для прикраси. Ванілін і сіль за смаком.
Яйця збити з цукром і ваніліном , з'єднати з борошном , вершками і сіллю , влити гарячу воду і перемішати. Тісто викласти на змащене олією деко і випікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 30 хвилин.Отриманий корж теплим згорнути , дати охолонути , повернути , покрити кремом з розм'якшеного вершкового масла і згущеного молока і знову згорнути .Готовий рулет полити розтопленим темним шоколадом , посипати подрібненим молочним шоколадом і подати на стіл , прикрасивши листям м'яти.Тільки що ви переглянули : Рулет із згущеним молоком.

Рецепти приготування  рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий