четверг, 20 февраля 2014 г.

Салат із помідорів і перцю


Треба мати: 4 кг червоних помідорів, 5 кг болгарсько­го перцю, 3 столові ложки солі, 1 склянку цукру, 1 склян­ку олії, 0,5 склянки оцту.
Помідори пропустити через м'ясорубку, кип’ятити ЗО хв. Перець нарізати поздовжніми шматочками і додати в киплячі помідори. Кип’ятити ще 7 хв. Додати сіль, цукор, масло, оцет і кип’ятити 3 хв., розкласти в чисті банки і стерилізувати, прикривши кришками, 10 хв., після чого закатати кришками. Тільки що ви переглянули  салат із помідорів і перцю рецепт приготування.Рецепти  приготування  салатів  дивіться ще за наступними  посиланнях: домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий