среда, 26 февраля 2014 г.

Шоколадний торт рецепт


Тісто: 8 яєць, 8 ст. ложок цукру, 5 ст. ложок борошна, 2 ст. ложки какао, 0,5 скл. мелених горіхів, 100 г потертого чорного шоколаду.
Крем: 200 г чорного шоколаду, 300 г масла, 0,5 скл. цукрової пудри, 2 ст. ложки коньяку.
Цукрова мастика: сухе молоко, цукрова пудра, сире згущене молоко (у рівних пропорціях), трохи лимонного соку, харчові барвники.
Приготування. Спекти шоколадний бісквіт, дати вистояти 6 годин і розрізати на 3 коржі. Шоколад розтопити на водяній бані. Масло збити із цукровою пудрою, додати розтоплений шоколад, збити на крем, наприкінці додати коньяк. Перекладати коржі шоколадним кремом і покрити цукровою мастикою. З неї ж зробити квіти або інші прикраси, додаючи харчові барвники. Тільки що ви переглянули: Шоколадний торт рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнях: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий