понедельник, 30 декабря 2013 г.

Гриби в томатному соусі рецепт

Для приготування грибів в томатному соусі треба мати:  2 л відварених грибів, 1 склянку олії, 0,5 склянки цукру, 2 столові ложки солі, півлітрову банку на­різаної цибулі, 8 лаврових листочків, маленький шмато­чок гіркого перцю, 12 горошин чорного перцю. Для приготування грибів в томатному соусі необхідно:  Усе складаємо в каструлю і тушкуємо 15 хвилин. До­даємо 0,5 літра томатного соусу, 0,5 склянки 9%-ного оцту. Все разом кип'ятимо 15 хвилин. Розкладаємо в сте­рильні банки і закатуємо кришками.
Тільки що ви переглянули гриби в томатному соусі рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий