Для приготування грибів в томатному соусі треба мати: 2 л
відварених грибів, 1 склянку олії, 0,5 склянки цукру, 2 столові ложки солі,
півлітрову банку нарізаної цибулі, 8 лаврових листочків, маленький шматочок
гіркого перцю, 12 горошин чорного перцю. Для приготування грибів в томатному соусі необхідно: Усе складаємо в каструлю і тушкуємо 15 хвилин.
Додаємо 0,5 літра томатного соусу, 0,5 склянки 9%-ного оцту. Все разом
кип'ятимо 15 хвилин. Розкладаємо в стерильні банки і закатуємо кришками.
Тільки що ви переглянули гриби в томатному соусі рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий