Для приготування консервованих кавунів необхідно: Помиті кавуни нарізуємо шматочками і складаємо у
стерильну трилітрову банку, заливаємо окропом. Накриваємо кришкою, а зверху
рушником. Витримуємо так ЗО хвилин. Потім воду зливаємо з банки в каструлю і на
кожний літр злитої рідини додаємо по 1 столовій ложці солі та 4 столові ложки
цукру. Розсіл ставимо на вогонь, поки він нагрівається у банки кладемо два зубки
часнику. Коли розсіл закипить, вливаємо в нього 50 мл 9%-ного оцту і розливаємо
по банках. Закатуємо банки кришками, накриваємо рушником, а через добу виносимо
на холод.Тільки що ви переглянули рецепт приготування консервованих кавунів. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий