Чечевиця тушкована з груднинкою
1 стакан
чечевиці,1 склянку бульйону за бажанням,150 г грудинки,2 цибулини
1.
ст. л . томатного пюре,перець,лавровий лист, зелень кропу або петрушки.
Для приготування чечевиці необхідно: чечевицю добре промити і замочить в холодній воді на 3-4 год , потім рідину злити.Грудинку
обшпарити окропом і нарізати тонкими скибочками.Лук очистити і нашаткувати
кубиками або тонкими напів кольцами .Злегка підсмажити подрібнену цибулю разом з грудинкою. Сочевицю і м'ясо
покласти в каструлю , залити 1 склянкою води або бульйону , додати томатне пюре
, сіль, перець , лавровий лист , накрити йомкість кришкою.Протушкувати отриману масу протягом 30 - 35 хв .Перед подачею готову
сочевицю викласти на тарілку гіркою і посипати рубаною зеленню петрушки або
кропу. Тільки що ви переглянули чечевиця рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий