Крученики по-гуцульському
Для приготування кручеників треба мати: 800
г вирізки яловичини, 80 г сала, 2 зубочка часнику, 2 столові ложки борошна,
60 г олії, 120 г кетчупу або соус з томатної пасти з часником, сіль та перець.Для приготування кручеників необхідно: М'ясо ріжуть на 4 шматочка, солять, посипають
перцем, намазують перемеленими на м'ясорубці салом з часником і загортають у
вигляді ковбаски. Далі панірують у борошні і смажать на сковорідці. Соус
готують так: перемішують 2 столових ложки масла, 60 г томатної пасти, 2
столових ложки цукру, подрібнені часник і зелень кропу.До кручеників подають гарнір з крокетів та
свіжих салату, помідорів, огірків і відвареної цвітної капусти.Тільки що ви переглянули приготування кручеників рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий