Кабачки-цукіні мариновані
Для приготування кабачків маринованих необхідно: Відібрати дуже молоді кабачки-цукіні, промити холодною водою та цілими скласти у заздалегідь підготовлену чисту банку і залити маринадом.Маринад готуємо так: на один літр води 50 г солі, 100 г цукру, 100 г ароматизованого оцту. Якщо такого оцту немає, то цукіні перекладаємо пряними травами. Кількість довільна, залежить від смаків. Кабачки, залиті маринадом, пастеризуємо і закатуємо кришками.Тільки що ви переглянули кабачки мариновані.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Для приготування кабачків маринованих необхідно: Відібрати дуже молоді кабачки-цукіні, промити холодною водою та цілими скласти у заздалегідь підготовлену чисту банку і залити маринадом.Маринад готуємо так: на один літр води 50 г солі, 100 г цукру, 100 г ароматизованого оцту. Якщо такого оцту немає, то цукіні перекладаємо пряними травами. Кількість довільна, залежить від смаків. Кабачки, залиті маринадом, пастеризуємо і закатуємо кришками.Тільки що ви переглянули кабачки мариновані.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий