Способи приготування каши рисовой, гречаной, пшоняной
Ці каші можна готувати двома способами.
Перший спосіб: крупу перебрати
і замочити на ніч. Вранці зайву воду злити, готувати у посуді на дуже
помірному вогні, довести до температури 70°С, виключити газ, через 15-20 хв.
каша буде готова.
Другий спосіб: крупу ретельно
промити, висипати у посуд "Імперіал”, залити холодною водою із
розрахунку: 1 склянка крупи - 1,5 склянки води. У посуді "Імперіал"
вода не випаровується. Додати до каші масло, сіль, цукор за смаком і варити на
середньому вогні.
Тільки що ви переглянули каши,
способи приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Каши
Комментариев нет:
Отправить комментарий