Патисони мариновані ( варіант 1
)
Щоб приготувати патисони на зиму необхідно мати:
Патисони. Гострий перець. Часник. Лавровий лист.
Для маринаду: 1 л води. 30 г солі .15 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на
трилітрову банку )
Щоб приготувати патисони на зиму необхідно:
При стерилізації на дно
каструлі треба положить складене в кілька разів рушник або дерев'яний круг
невеликого розміру.На дно літрових банок покласти нарізаний часник , гострий
перець і лавровий лист.
Для приготування маринаду у
воді розчинить сіль і довести до кипіння.Патисони бланширувати 1 хвилину і
опустити в холодну воду. Потім наповнити ними банки , залити маринадом , додати
оцтову
кислоту , стерилізувати протягом 10 хвилин і закатати.
Патисони. Зелень петрушки. Часник .Корінь хрону. Лавровий лист .Чорний перець горошком.
Для маринаду:
1 л води. 30 г солі.
10 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на трилітрову банку ) Щоб приготувати патисони на зиму необхідно:На дно банок покласти
зелень петрушки , часник , корінь хрону , чорний перець горошком , лавровий
лист і наповнити патіссонами.
Двічі
залити банки окропом на 5 хвилин , а потім залити патісони киплячою водою , поредньо
розчинивши в ній сіль , додати оцтову кислоту у і закатати. Тільки що ви подивилися
корнішони солоні
рецепт приготування. Рецепти
приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние
заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий