четверг, 17 июля 2014 г.

патисони на зиму

Патисони мариновані ( варіант 1 )
Щоб приготувати патисони на зиму необхідно мати:
Патисони. Гострий перець. Часник. Лавровий лист.
Для маринаду: 1 л води. 30 г солі .15 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на трилітрову банку )
Щоб приготувати патисони на зиму необхідно:
При стерилізації на дно каструлі треба положить складене в кілька разів рушник або дерев'яний круг невеликого розміру.На дно літрових банок покласти нарізаний часник , гострий перець і лавровий лист.
Для приготування маринаду у воді розчинить сіль і довести до кипіння.Патисони бланширувати 1 хвилину і опустити в холодну воду. Потім наповнити ними банки , залити маринадом , додати оцтову кислоту , стерилізувати протягом 10 хвилин і закатати.
 Патисони мариновані (варіант 2 ) Щоб приготувати патисони на зиму необхідно мати:
Патисони. Зелень петрушки. Часник .Корінь хрону. Лавровий лист .Чорний перець горошком.
Для маринаду:
1 л води. 30 г солі.
10 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на трилітрову банку ) Щоб приготувати патисони на зиму необхідно:На дно банок покласти зелень петрушки , часник , корінь хрону , чорний перець горошком , лавровий лист і наповнити патіссонами.

Двічі залити банки окропом на 5 хвилин , а потім залити патісони киплячою водою , поредньо розчинивши в ній сіль , додати оцтову кислоту у і закатати. Тільки що ви подивилися корнішони солоні рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий