корнішони солоні
Щоб приготувати корнішони солоні
необхідно мати:
Корнішони . Листя чорної смородини та хрону . Зелень кропу.
Для розсолу: 1 л води 30 г солі 30 г
цукру 15 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на трилітрову банку ) Щоб приготувати корнішони
солоні необхідно: У воду всипати сіль і цукор , довести до кипіння і дати
охолонути. На дно трилітрової банки покласти листья смородини та хрону , зелень
кропу , наповнити огірками , залити холодним розсолом і залишити на 1-2 дні при
кімнатній температурі.Влити оцтову кислоту і стерилізувати протягом - 15 хвилин
, після чого закатати. Тільки що ви подивилися корнішони солоні рецепт приготування. Рецепти
приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий