среда, 16 июля 2014 г.

корнішони

корнішони солоні
Щоб приготувати корнішони солоні необхідно мати:
Корнішони . Листя чорної смородини та хрону . Зелень кропу.
Для розсолу: 1 л води 30 г солі 30 г цукру 15 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на трилітрову банку ) Щоб приготувати корнішони солоні необхідно: У воду всипати сіль і цукор , довести до кипіння і дати охолонути. На дно трилітрової банки покласти листья смородини та хрону , зелень кропу , наповнити огірками , залити холодним розсолом і залишити на 1-2 дні при кімнатній температурі.Влити оцтову кислоту і стерилізувати протягом - 15 хвилин , після чого закатати. Тільки що ви подивилися корнішони солоні рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий