Консервування огірків методом замочування
Щоб приготувати консервовані огірки необхідно
мати: На 1 л води - 1,5-2 ст . л . солі , гілочки кропу , естрагон , вишневі
і смородинові листя , коріння, листя хрону , 1 ст. л . оцту.
Щоб
приготувати консервовані огірки необхідно Замочіть огірки на три доби в холодному розсолі з различими прянощами.
Промийте в кип'яченій воді і розкладіть разом зі спеціями у підготовленні банки .Приготуйте свіжий розсіл : 2 ст. л . солі , 1 ст. л . цукру на 1 л
води. Доведіть до кипіння , залийте огірки. Прикрийте зверху кришками.
Через 20 хв злийте розсіл в кастрюлю , доведіть до кипіння. Залийте огірки 2 -й раз з
додаванням оцту. Закатайте .
Огірки «Бабусині »
Щоб
приготувати консервовані огірки необхідно мати: чисто вимиту 3 - літрову банку покласти 10 листків кропиви , лист хрону
, 4 зубки часнику , по 10 смородиновий , вішненому і дубовому листку. Щільно
укласти огірочки і всипати 3 ст. л . крупної солі .
Для розсолу вода повинна бути чиста джерельна або колодязна . Щоб приготувати консервовані огірки необхідно залити холодну сиру воду в банку так, щоб зверху можно було влити 100 г
спирту або самогону - перваку . Рідина повинна переливатися через край банки.
Закрити щільно капроновою кришкою. Зберігати в погребі.Тільки що ви подивилися консервування огірків рецепт
приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий