четверг, 15 мая 2014 г.

Чечевиця рецепт

Чечевиця тушкована з груднинкою
Щоб приготувати  чечевицю треба мати
1 стакан чечевиці,1 склянку бульйону за бажанням,150 г грудинки,2 цибулини
 1. ст. л . томатного пюре,перець,лавровий лист, зелень кропу або петрушки.  Для приготування чечевиці необхідно:  чечевицю добре промити і замочить в холодній воді на 3-4 год , потім рідину злити.Грудинку обшпарити окропом і нарізати тонкими скибочками.Лук очистити і нашаткувати кубиками або тонкими напів кольцами .Злегка підсмажити подрібнену цибулю разом з грудинкою. Сочевицю і м'ясо покласти в каструлю , залити 1 склянкою води або бульйону , додати томатне пюре , сіль,  перець , лавровий лист , накрити йомкість кришкою.Протушкувати отриману масу протягом 30 - 35 хв .Перед подачею готову сочевицю викласти на тарілку гіркою і посипати рубаною зеленню петрушки або кропу. Тільки що ви переглянули чечевиця рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из мяса  

Комментариев нет:

Отправить комментарий