вторник, 6 мая 2014 г.

страви з бобових

страва з бобових котлети
Щоб приготувати страву з бобових- котлети треба мати 200 г сухого або 1 банка консервованого нуту, 1/2 чашки натурального йогурту, 150 г зеленого горошку, 1 цибулина, 1 яйце, 2 зубки часнику, 3 ст. л. хлібних крихт, 1 ч. л. соди, сіль, перець, солодка паприка, 0,5 ч. л. коріандру, 0,5 ч. л. куркуми, 0,5 ч. л. кумина, зелень кропу. Для приготування страв з бобових необхідно:  Нут замочити у воді з содою і залишити на ніч. Потім злити рідину, залити бобові свіжою водою і відварити. Відкинути нут на друшляк і дати добре стекти воді. Викласти в чашу блендера нут, очищену цибулю і часник, подрібнити. Додати йогурт, зелений горошок, хлібні крихти, яйце, сіль, перець, спеції (солодку паприку, коріандр, куркуму, кумін), розтерті в ступці, і зелень кропу. Ретельно перемішати отриману масу. Мокрими руками сформувати невеликі котлети.

 Обсмажити заготовки з обох боків до золотистого кольору або запекти в попередньо розігрітій духовій шафі.Тільки що ви переглянули страви з бобових котлети рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   котлеты

Комментариев нет:

Отправить комментарий