четверг, 15 мая 2014 г.

страви з яловичини

Печеня з яловичини з нутом
Щоб приготувати  печеня з яловичини з нутом
 треба мати 0,7 кг яловичини,100 г нуту,1 морква
1 цибулина, 2 ст. л . томатної пасти
30 мл рослинного масла,сіль за смаком
 суміш перців, бульйон за бажанням.  Для приготування страви з яловичини  необхідоно:  Нут замочити на ніч у великій кількості холодної води. Потім промити , залити холодною водою і проварити до готовності ( 40 - 50 хв).Яловичину вимити , нарубати невеликими кусочками .Моркву і цибулю нарізати кубиками.М'ясо обсмажити на рослинному маслі протягом 5-7 хв. Влити трохи води і тушкувати 1 - 1,2 ч.Цибулю і моркву спасерувати на олії . Ввести томатну пасту , витримати на медленном вогні 5-7 хв.
З'єднати овочі з м'ясом і нутом , посолити і поперчити за смаком. Налити трохи води або бульйону і готувати ще 15-20 хв.Подавати печеню до столу можна з рисом або картоплею . Тільки що ви переглянули приготування страви з яловичини. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса   

Комментариев нет:

Отправить комментарий