2 зубчики часнику Зелень м'яти для
прикраси мелений чорний перець і
сіль за смаком
1 кг яловичого фаршу 500 г яловичої печінки
100 г ріпчастої цибулі 1 яйце
20 г сушеної зелені майорану Говяжий
фарш змішати з яйцем, нарубаним
луком, товченим чесноком, майораном, чорним перцем і сіллю.
Все ретельно перемішати,
розкотити в пласт,
викласти на нього нарізану маленькими шматочками печінку, після чого згорнути і
запікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 40-50 мінут. Готовий рулет
подати на стіл, прикрасивши зеленню м'яти. Тільки що ви переглянули рецепт
приготування РУЛЕТ
З ЯЛОВИЧИНИ. Рецепти приготування дивіться ще за наступними
посиланнях Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий