вторник, 4 марта 2014 г.

РУЛЕТ З ЯЛОВИЧИНИ


 2 зубчики часнику Зелень м'яти для прикраси мелений чорний перець і сіль за смаком
 1 кг яловичого фаршу 500 г яловичої печінки 100 г ріпчастої цибулі 1 яйце
 20 г сушеної зелені майорану Говяжий
 фарш змішати з яйцем, нарубаним луком, товченим чесноком, майораном, чорним перцем і сіллю.
  Все ретельно перемішати, розкотити в пласт, викласти на нього нарізану маленькими шматочками печінку, після чого згорнути і запікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 40-50 мінут. Готовий рулет подати на стіл, прикрасивши зеленню м'яти. Тільки що ви переглянули рецепт приготування РУЛЕТ З ЯЛОВИЧИНИ. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнях Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги


Комментариев нет:

Отправить комментарий