700
г свинини 600 г спаржі 400
г відвареного молодої картоплі 1 яєчний білок. Зелень кропу для
прикраси.
Мелений
мускатний горіх , мелений білий перець і сіль за смаком
Стебла спаржі бланшувати в
підсоленій киплячій воді 2-3 хвилини і нарізназати невеликих брусочками (
залишив небагато для прикраси) .Свинину
нарізати пластами , відбити , посолити , загорнути в кожен з них по кілька
стебел спаржі , посипати мускатним горіхом , білим перцем і солю , обмазати
білком і запікати в духовці при температурі 180 ° С протягом
40-45 хвилин. Готові рулети посипати нарубаної зеленню кропу і подати на стіл з
картоплею і спаржею. Тільки що ви переглянули рецепт
приготування Рулети со спаржею
Комментариев нет:
Отправить комментарий