четверг, 6 марта 2014 г.

рецепт мясного рулета с грибами


 1 кг яловичого філе 500 г печериць 400 г ріпчастої цибулі 1 зубчик часнику 20 г зелені кропу 50 мл рослинного масла Морква , селера і крес -салат для прикраси Мелена чорний перець і сіль за смаком
Печериці нарізати , обсмажити в рослинній олії ( 30 мл) з нашинкованим луком ( 200 г) , товченим часником і зеленню кропу , посолити , поперчить і перемішати.
Яловичину нарізати пластами , злегка відбити , рівномірно розподілити начинку , скріпити край шпажками і запікати в духовці при температурі 180 ° С в перебігу 50-60 хвилин. Готові рулетики подати з овочами і зеленню. Тільки що ви переглянули рецепт мясного рулета с грибами. Рецепти приготування рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:

Комментариев нет:

Отправить комментарий