1 кг яловичого філе 500 г печериць 400 г ріпчастої цибулі 1
зубчик часнику 20 г зелені кропу 50 мл рослинного масла Морква , селера і крес
-салат для прикраси Мелена чорний перець і сіль за смаком
Печериці
нарізати , обсмажити в рослинній олії ( 30 мл) з нашинкованим луком ( 200 г) , товченим часником і зеленню кропу , посолити , поперчить і
перемішати.
Яловичину
нарізати пластами , злегка відбити , рівномірно розподілити начинку , скріпити
край шпажками і запікати в духовці при температурі 180 ° С в перебігу 50-60 хвилин. Готові
рулетики подати з овочами і зеленню. Тільки що ви переглянули рецепт мясного рулета с грибами. Рецепти приготування рулетів
дивіться ще за наступними посиланнях:
Комментариев нет:
Отправить комментарий