четверг, 6 марта 2014 г.

Рулет омлетний


10 яєць 70 мл молока 20 г пшеничного борошна 200 г солоного філе сьомги 200 г вершкового сиру 50 г зеленої цибулі 10 мл рослинного масла. Мелений білий перець і сіль за смаком.
З яєць , молока , борошна , нашаткованного зеленого лука , білого перцю і солі приготувати омлетную масу , вилити її на змащений растітельним маслом деко і запікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 20 хвилин.Філе сьомги нарізати шматочками і змішати зі вершковимвим сиром і білим перцем. Начинку загорнути в омлет , нарізати його порційними шматочками і подати на стіл. Тільки що ви переглянули рецепт приготування Рулет омлетний.Рецепти приготування рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий