10 яєць 70 мл молока 20 г пшеничного
борошна 200 г солоного філе сьомги 200 г вершкового сиру 50 г зеленої цибулі 10
мл рослинного масла.
Мелений
білий перець і сіль за смаком.
З яєць , молока ,
борошна , нашаткованного зеленого
лука , білого перцю і солі приготувати омлетную масу , вилити її на змащений
растітельним маслом деко і
запікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 20 хвилин.Філе сьомги
нарізати шматочками і змішати зі вершковимвим сиром і білим перцем. Начинку
загорнути в омлет , нарізати його порційними шматочками і подати на стіл. Тільки що ви переглянули рецепт
приготування Рулет омлетний.Рецепти приготування рулетів
дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий