понедельник, 17 марта 2014 г.

Рецепт рулета омлетного


РЕЦЕПТ РУЛЕТА ОМЛЕТНОГО /
 200 г омлету, 200 г солоного філе сьомги ,50 г сметани. Зелень розмарину для прикраси. Мелений білий перець за смаком.
 Філе сьомги нарізати невеликими шматочками, викласти на змащене сметаною омлет, поперчить і згорнути. Готовие рулетики нарізати порційними кусочками і подати на стіл,прикрасивши зеленню розмарина.
Рецепт рулета омлетного со шпинатом
7 яєць,50 мл молока,10 г пшеничного борошна,200 г шпинату,100 г солоного філе сьомги,100 г вершкового сиру,1 зубчик часнику,30 мл соєвого соусу,10 мл рослинного масла.Мелений білий перець і сіль за смаком.
Сир змішати з товченим часником , нарізаним філе сьомги і білим перцем. Яйця збити з борошном , сіллю , після чого додати шпинат , влити молоко і подрібнити за допомогою блендера. Отриману масу вилити на змащену раслинним маслом сковороду і підсмажити .На омлет викласти сирну начинку , згорнути рулетом , нарізати порційними  шматочками , полити соєвим соусом і подати на стіл.
Рецепт рулета омлетного з м'ясом
10 яєць, 20 г пшеничного борошна, 100 мл молока, 200 г яловичого фаршу, 100 г ріпчастої цибулі, 20 мл рослинного масла. Помідори і зелень петрушки для прикраси. Мелений чорний перець і сіль за смаком.
Яловичий фарш обсмажити разом з нашинкованною цибулею в рослинном маслі , посолити і поперчити .Яйця , молоко ,борошно та сіль змішати і збити віночком або за допомогою міксера. З отриманої маси приготувати омлет , викласти на нього м'ясну начинку і згорнути. Готовий рулет нарізати порційними шматочками і подати на стіл з помідорами , прикрасивши зеленню петрушки . Тільки що ви переглянули : Рецепт рулета омлетного.Рецепти приготування  рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий