воскресенье, 16 марта 2014 г.

Рецепт рулетів із баклажанів


 200 г баклажанів, 50 мл рослинного масла, 200 г солодкого перцю. Кресс-салат і помідори для прикраси. Сіль і чорний  мелений  перець за смаком.
 Баклажани вимочити в солоній воді, після чого нарізати уздовж смужками і обсмажити в рослинній олії (30 мл).
  Солодкий перець нарізати соломкою і тушкувати в олії, що до м'якости. На смужки баклажанів викласти солодкий перець, згорнути.Згорнені баклажани і перець нанизати на спажки і закріпити  на них скибочками помідорів і листочками крес-салату.

Рецепт рулетів із баклажанів з овочами
800 г баклажанів, 300 г моркви ,200 г ріпчастої цибулі, 20 г зелені кропу, 50 мл рослинного масла. Зелень кінзи і листовий салат для прикраси. Мелений мускатний горіх , мелений чорний перець і сіль за смаком.
Баклажани вимочити в солоній воді , нарізати уздовж смужками і обсмажити в рослинній олії ( 30 мл).
Моркву натерти на тертці і спасерувати разом з нашинкованою цибулею в олії, що , після чого змішати з нарубаної зеленню кропу.Начинку викласти на смужки баклажанів , згорнути їх і подати на стіл на листі салату , прикрасивши зеленню кінзи.
200 г баклажанів, 200 г спагеті, 50 г ріпчастої цибулі, 1 зубчик часнику, 20 г томатної пасти, 20 мл рослинного масла, 10 г сушеної зелені чебрецю.Зелень базиліка і вершковий сир для прикраси. Мелений мускатний горіх ,
мелений чорний перець і сіль за смаком.
Баклажани вимочити в солоній воді , нарізати уздовж смужками і обсмажити в олії. Спагеті відварити , промити і згасити з томатною пастою , подрібненою цибулею , часником , зеленню чебрецю , спеціями і сіллю , потім загорнути в пластинки баклажанів.
Готові рулетики подати на стіл , прикрасивши шматочками вершкового сиру і зеленню базиліка.
Рецепт рулетів із баклажанів з творогом
 200 г баклажанів, 300 г домашнього сиру, 20 г сметани ,20 мл рослинного масла, 200 г томатного соусу. Зелень чебрецю для прикраси.

  Баклажани вимочити в солоній воді, нарізати уздовж смужками і обсмажити в рослинній олії. Потім викласти на них сир, смішанний зі сметаною, згорнути і по-томити в духовці при температурі 180 ° С протягом 15 хвилин. Готові рулетики подати на стіл з томатним соусом, прикрасивши листочками чебрецю. 
Рецепт рулетів із баклажанів з томатним соусом і сиром фета
400 г баклажанів, 300 г сиру фета, 200 г помідорів, 100 г ріпчастої цибулі, 150 г лечо,50 г ядер волоських горіхів, 20 мл рослинного масла, 10 г сушеної зелені розмарину, 5 г сушеного часнику. Кресс -салат для прикраси. Мелений білий перець і сіль за смаком.
Помідори очистити , нарізати і стушкувати з нарубаною цибулею , часником і зеленню розмарину , подрібнить за допомогою блендера , посолити , поперчити і смешать з розкришеним сиром.Баклажани вимочити в солоній воді , нарізати уздовж смужками , стушкувати в олії , викласти на кожну з них трохи начинки і скрутити .Готові рулетики подати на стіл , полив лечо , посипавши нарубаними горіхами і прикрасивши крес- салатом. 
Рецепт рулетів із баклажанів з козячим сиром
200 г баклажанів, 200 г козячого сиру, 20 г сметани, 30 г ядер фундука, 20 мл рослинного масла. Зелена цибуля для прикраси. Мелений білий перець і сіль за смаком.
Козій сир з'єднати зі сметаною і подрібненим фундуком , посолити і поперчити.Баклажани вимочити в солоній воді , нарізати уздовж смужками , обсмажити в растітельном маслі , на кожну смужку викласти трохи начинки і скрутити .Готові рулетики подати на стіл , посипавши нашаткованим зеленою цибулею.
Рецепт рулетів із баклажанів із солодким перцем
400 г баклажанів, 200 г солодкого перцю. Мелений чорний перець і сіль за смаком.
Соєвий соус і крес -салат для прикраси
Баклажани вимочити в соленой воді , нарізати уздовж смужку , посолити , поперчить і обсмажити на решітці.
Солодкий перець крупно нарізати і бланшувати .На кожну смужку баклажанов покласти скибочку солодкого перцю і згорнути .Готові рулетики подати на стіл , прикрасивши соєвим соусом і листочками крес- салату.
Тільки що ви переглянули рецепт рулетів із баклажанів.Рецепти приготування рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий