200 г
баклажанів, 50 мл рослинного масла, 200 г солодкого перцю. Кресс-салат і
помідори для прикраси. Сіль і
чорний мелений перець за смаком.
Баклажани вимочити в солоній воді, після чого
нарізати уздовж смужками і обсмажити в рослинній олії (30 мл).
Солодкий перець нарізати соломкою і тушкувати в олії, що до м'якости. На
смужки баклажанів викласти солодкий перець, згорнути.Згорнені баклажани і
перець нанизати на спажки і закріпити на
них скибочками помідорів і листочками крес-салату.
Рецепт рулетів із баклажанів з овочами
800
г баклажанів, 300 г моркви ,200 г ріпчастої цибулі, 20 г зелені кропу, 50 мл
рослинного масла. Зелень кінзи і листовий салат для прикраси. Мелений мускатний
горіх , мелений чорний перець і сіль за смаком.
Баклажани вимочити в солоній воді , нарізати уздовж
смужками і обсмажити в рослинній олії ( 30 мл).
Моркву натерти на тертці і спасерувати разом з нашинкованою
цибулею в олії, що , після чого змішати з нарубаної зеленню кропу.Начинку
викласти на смужки баклажанів , згорнути їх і подати на стіл на листі салату ,
прикрасивши зеленню кінзи.
200 г баклажанів,
200 г спагеті, 50 г ріпчастої цибулі, 1 зубчик часнику, 20 г томатної пасти, 20
мл рослинного масла, 10 г сушеної зелені чебрецю.Зелень базиліка і вершковий
сир для прикраси. Мелений мускатний горіх
,
мелений чорний перець і сіль за смаком.
Баклажани
вимочити в солоній воді , нарізати уздовж смужками і обсмажити в олії. Спагеті
відварити , промити і згасити з томатною пастою , подрібненою цибулею ,
часником , зеленню чебрецю , спеціями і сіллю , потім загорнути в пластинки
баклажанів.
Готові рулетики подати на стіл , прикрасивши
шматочками вершкового сиру і зеленню базиліка.
Рецепт рулетів
із баклажанів з творогом
200 г баклажанів, 300 г домашнього сиру, 20 г
сметани ,20 мл рослинного масла, 200 г томатного соусу. Зелень чебрецю для
прикраси.
Баклажани вимочити в солоній воді,
нарізати уздовж смужками і обсмажити в рослинній олії. Потім викласти на них
сир, смішанний зі сметаною, згорнути і по-томити в духовці при
температурі 180 ° С протягом 15 хвилин. Готові
рулетики подати на стіл з томатним соусом, прикрасивши листочками чебрецю.
Рецепт рулетів із баклажанів з томатним соусом і сиром фета
400 г баклажанів,
300 г сиру фета, 200 г помідорів,
100 г ріпчастої цибулі, 150 г лечо,50 г ядер волоських горіхів,
20 мл рослинного масла, 10 г сушеної зелені розмарину,
5 г сушеного часнику. Кресс
-салат для прикраси. Мелений
білий перець і сіль за смаком.
Помідори
очистити , нарізати і стушкувати з нарубаною цибулею , часником і зеленню
розмарину , подрібнить за допомогою блендера , посолити
, поперчити і смешать з розкришеним сиром.Баклажани
вимочити в солоній воді , нарізати уздовж смужками , стушкувати в олії ,
викласти на кожну з них трохи начинки і скрутити .Готові
рулетики подати на стіл , полив лечо , посипавши нарубаними горіхами і
прикрасивши крес- салатом.
Рецепт рулетів із баклажанів з козячим сиром
200 г
баклажанів,
200 г козячого сиру, 20 г сметани, 30 г ядер фундука, 20 мл
рослинного масла.
Зелена цибуля для прикраси. Мелений
білий перець і сіль за смаком.
Козій сир з'єднати зі сметаною і подрібненим
фундуком , посолити і поперчити.Баклажани вимочити в солоній воді , нарізати
уздовж смужками , обсмажити в растітельном маслі , на
кожну смужку викласти трохи начинки і скрутити .Готові рулетики подати на стіл , посипавши
нашаткованим зеленою цибулею.
Рецепт рулетів із баклажанів із солодким перцем
400 г
баклажанів, 200
г солодкого перцю.
Мелений
чорний перець і сіль за
смаком.
Соєвий соус
і крес -салат для прикраси
Баклажани вимочити в соленой воді , нарізати уздовж смужку , посолити , поперчить
і обсмажити на решітці.
Солодкий перець крупно нарізати і бланшувати
.На кожну смужку баклажанов покласти
скибочку солодкого перцю і згорнути .Готові рулетики подати на стіл ,
прикрасивши соєвим соусом і листочками крес- салату.
Тільки що ви переглянули рецепт рулетів із баклажанів.Рецепти приготування рулетів
дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий