1 кг свинячої корейки
1 кг чорізо
600 г плову з солодким
перцем.
Зелень базиліка для
прикраси. Мелений мускатний горіх , мелений чорний перець
і сіль за смаком
Свинячу
корейку нарізати тонкими пластинами. Чорізо нарізати шматочками , кожен з них
обернути смужками свинини , попередньо натертими смесью мускатного горіха ,
чорного перцю і солі. Потім закріпити шпажками і запікати в духовці при
температурі 180 ° С протягом 45 хвилин.Готові рулетики відразу подати на стіл ,з
пловом і прикрасивши зеленню базиліка. Тільки що ви переглянули рецепт приготування рулет з свинини.
Рецепти приготування рулетів дивіться
ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий