понедельник, 10 марта 2014 г.

рулет з свинини


1 кг свинячої корейки
1 кг чорізо
600 г плову з солодким перцем.
Зелень базиліка для прикраси. Мелений мускатний горіх , мелений чорний перець і сіль за смаком
Свинячу корейку нарізати тонкими пластинами. Чорізо нарізати шматочками , кожен з них обернути смужками свинини , попередньо натертими смесью мускатного горіха , чорного перцю і солі. Потім закріпити шпажками і запікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 45 хвилин.Готові рулетики відразу подати на стіл ,з пловом і прикрасивши зеленню базиліка. Тільки що ви переглянули рецепт приготування рулет з свинини.

Рецепти приготування рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий