понедельник, 10 марта 2014 г.

рулети з печінки


300 г яловичої печінки 300 г вершкового сиру 150 г солодкого перцю 2 яйця 2 зубчики часнику 30 г пшеничного борошна. Солодкий перець і листовий салат для прикраси Мелений білий перець і сіль за смаком
З подрібненої печінки , яєць , борошна , білого перцю і солі замісити тісто і випекти оладки.

Вершковий сир з'єднати з часником і подрібнити за допомогою блендера.  Отриману начинку загорнути в теплі оладки , вставити в колечко солодкого перцю і дати охолонути. Готові рулетики подати на стіл на листі салату. Тільки що ви переглянули рецепт приготування рулети з печінки.Рецепти приготування рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий