300 г яловичої печінки
300 г вершкового сиру 150 г солодкого перцю 2 яйця 2 зубчики часнику 30 г
пшеничного борошна. Солодкий перець і листовий салат для
прикраси Мелений білий перець і сіль за смаком
З подрібненої печінки , яєць , борошна , білого перцю і
солі замісити тісто і випекти оладки.
Вершковий
сир з'єднати з часником і подрібнити за допомогою блендера. Отриману начинку
загорнути в теплі оладки , вставити в колечко солодкого перцю і дати охолонути.
Готові рулетики подати на стіл на листі салату. Тільки що ви переглянули рецепт приготування рулети з печінки.Рецепти приготування рулетів дивіться
ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий