500
г солоного філе сьомги 300 г філе минтая 100 г вершкового сиру 100 г ріпчастої
цибулі 50 г вершкового масла Зелень кропу , лимон і хлібці для прикраси. Мелений білий перець і сіль за смаком
Філе минтая відварити і подрібниты за допомогою блендера з
цибулею , разм'якшенним маслом і сиром.
В отриману масу ввести нарубане солоне філе сьомги (
100 г) , посолити , по- перчити , ретельно перемішати і охолодити.З паштету сформувати биточки , кожен з них обернути
скибочкою сьомги і подати на стіл з шматочками хлібців , прикрасивши зеленню
кропу і кружочком лимона.
Паштет
із риби( сьомги і білої ікри)
200
г філе сьомги 200 г білої ікри ( минтая ) 100 г вершкового сиру 100 г ріпчастої
цибулі 50 г вершкового масла 300 г батона. Зелень кропу для прикраси. Мелений
білий перець і сіль за смаком
Філе сьомги отварить , з'єднати з цибулею , вершковим маслом
, сиром і подрібнити за допомогою блендера .
В отриману масу додати ікру посолити , поперчити , ретельно перемішати і помістити в
холодильник на 30-40 хвилин. Готовий паштет подати на стіл на скибочках батона
, прикрасивши зеленню петрушки .
Паштет із риби (сьомги с креветками)
300 г
філе сьомги 200 г очищених креветок 100 г вершкового сиру 20 г зелені чебрецю
20 г зелені розмарину 20 мл рослинного масла. Зелень
м'яти для прикраси Мелений білий перець і сіль за
смаком
Філе
сьомги посолити , обкласти гілочками чебрецю і розмарину , приготувати на пару
, після чого подрібнити за допомогою блендера разом з сиром обсмаженими в
рослинному маслі креветками. Отриману масу
посолити , поперчити і ретельно перемішати. Готовий паштет подати на стіл в
порційних розетках , прикрасивши зеленню м'яти.
Паштет із риби (оселедця)
Для паштету потрібно: 1-2 оселедці,
1- 2 цибулини, 50 г вершкового масла, 1 -2 шматочки білого хліба, 2/3
банки майонезу, перець.
Пропустити через м’ясорубку оселедці
(вимочені й очищені від кісток), намочений і добре віджатий білий хліб,
цибулю. Додати масло, майонез, посипати чорним перцем і добре перемішати.Тільки що ви переглянули паштет із риби. Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях: Блюда из мяса і ще Блюда из птицы і Блюда из рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий