воскресенье, 9 февраля 2014 г.

торт Чотири зустрічі


Для тіста (1 порція): половина склянки цукру, 1 яйце, половина склянки сметани, борошно й половина чайної ложечки соди, погаше­ної оцтом. Тісто має нагадувати густу однорідну сметану.
В кожну порцію тіста окремо додається:
I    корж (нижній) — половина склянки маку;
II    корж — половина склянки ізюму, кориця;
III    корж — половина склянки горіхів;
IV   корж (верхній) — 1 столова ложка какао.
З однієї порції тіста печу 2 коржі у тортівниці. Цього вистачає на 2 торти або один великий, якщо з 1 порції тіста — 1 корж.
Крем сметанний: сметана, цукор, ванілін — збити.
Рідина для просочування І-III коржів: вода переварена, цукор, ко­ньяк.
На IV корж, змащений сметанним кремом, покласти грильяжну на­чинку, зверху залити глазур’ю.
Глазур: три чверті-склянка цукру, 1-2 ст. ложки какао, 2-3 ст. лож­ки молока, 100 г вершкового масла (не кип’ятити).
Зверху нанести малюнок оздоблювальним кремом і змастити боки торта.
Крем: масло вершкове, цукрову пудру (1:1), коньяк і харчовий бар­вник.
Торт можна прикрасити кокосовою стружкою.Тільки що ви переглянули рецепт приготування торт Чотири зустрічі.Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий