понедельник, 10 февраля 2014 г.

риба фарширована послідовно

(рисом)
Рис відварюють до напівготовності. Нарі­зану цибулю підсма­жують на олії. Подрі­бнюють круто зварені яйця. Все змішують, додають за смаком сіль, перець. Ретель­но почищену й поми­ту рибу начиняють фаршем, зашивають і кладуть у нагріту ду­ховку на змащене олією деко. Через 10- 15 хвилин переверта­ють її, поливають со­ком і жиром, що виді­лився, і тримають в духовці ще 5-7 хви­лин.Тільки що ви переглянули рецепт приготування:Риба фарширована послідовно.
Рецепти приготування cтрав з риби дивіться ще за наступними посиланнях: блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий