Треба мати:
качку вагою приблизно 3 кг, 200 г консервованих або свіжих грибів, 2 цибулини
середнього розміру, одну склянку сметани, 5-6 середніх картоплин, 1 чайну
ложечку гірчиці, сіль, чорний та червоний перець, рафіновану олію для смаження.
Цибулю
нарізуємо напівкільцями й обсмажуємо на олії. Додаємо картоплю та гриби,
нарізані невеликими шматочками, і смажимо 10 хв. Сметану перемішуємо з усіма
спеціями, які кладемо за смаком. У начинку додаємо половину сметани і
наповнюємо нею черевце качки. Краї скріплюємо зубочистками або зашиваємо.
Половиною склянки сметани, що залишилася, змащуємо всю качку і ставимо у
гарячу духовку на 2-3 години за температури 190°С. Качку бажано час від часу
поливати соком, що виділився, аби вона не була сухуватою. Тільки що ви переглянули рецепт приготування:Різдвяна
качка. Рецепти приготування cтрав з птиці дивіться ще за наступними посиланнях: Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий