понедельник, 10 февраля 2014 г.

Різдвяна качка


Треба мати: качку вагою приблизно 3 кг, 200 г кон­сервованих або свіжих грибів, 2 цибулини середнього розміру, одну склянку сметани, 5-6 середніх картоп­лин, 1 чайну ложечку гірчиці, сіль, чорний та червоний перець, рафіновану олію для смаження.
Цибулю нарізуємо напівкільцями й обсмажуємо на олії. Додаємо картоплю та гриби, нарізані невелики­ми шматочками, і смажимо 10 хв. Сметану перемішує­мо з усіма спеціями, які кладемо за смаком. У начин­ку додаємо половину сметани і наповнюємо нею че­ревце качки. Краї скріплюємо зубочистками або за­шиваємо. Половиною склянки сметани, що залишила­ся, змащуємо всю качку і ставимо у гарячу духовку на 2-3 години за температури 190°С. Качку бажано час від часу поливати соком, що виділився, аби вона не була сухуватою.Тільки що ви переглянули рецепт приготування:Різдвяна качка. Рецепти приготування cтрав з птиці дивіться ще за наступними посиланнях:  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий