Треба мати: 1,5
кг риби, 150 г напівсолодкого вина, 5 столових ложок сметани, мелений імбир,
білий мелений перець, куркуму, сіль, зелень, вершкове масло, щоб змастити
форму.
Рибу нарізати порційними шматками, скласти в миску,
посолити й посипати спеціями і залишити на 40 хв. Потім форму для запікання
змастити маслом, викласти шматки риби, залити вином і поставити у гарячу духовку
на 10-15 хв. Після цього форму вийняти, залити рибу сметаною і продовжувати
запікати рибу до готовності.
Подавати на стіл теплою, щедро посипавши подрібненою
зеленню кропу і базиліку. Якщо базиліку немає, можна використати петрушку.
Найкращим гарніром до риби буде гаряче картопляне пюре. Тільки що ви переглянули рецепт приготування:риба в сметані.Рецепти приготування cтрав з риби дивіться ще за наступними
посиланнях: блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий