понедельник, 10 февраля 2014 г.

Риба в сметані


Треба мати: 1,5 кг риби, 150 г напівсолодкого вина, 5 столових ложок сметани, мелений імбир, білий ме­лений перець, куркуму, сіль, зелень, вершкове масло, щоб змастити форму.
Рибу нарізати порційними шматками, скласти в мис­ку, посолити й посипати спеціями і залишити на 40 хв. Потім форму для запікання змастити маслом, викласти шматки риби, залити вином і поставити у гарячу духов­ку на 10-15 хв. Після цього форму вийняти, залити рибу сметаною і продовжувати запікати рибу до готовності.
Подавати на стіл теплою, щедро посипавши подріб­неною зеленню кропу і базиліку. Якщо базиліку немає, можна використати петрушку. Найкращим гарніром до риби буде гаряче картопляне пюре.Тільки що ви переглянули рецепт приготування:риба в сметані.Рецепти приготування cтрав з риби дивіться ще за наступними посиланнях: блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий