300
г яловичої печінки, 100 г свинячого сала, 100 г відвареної моркви ,100 г червоного
солодкого перцю, 50
г вершкового масла. Зелень кінзи для прикраси. Мелений мускатний горіх , мелена
паприка , мелений чорний перець і сіль за смаком.
Сало розтопити і обсмажити
в ньому нарізану невеликими шматочками печінку .
Отриману масу з'єднати з
вершковим маслом , морквою і солодким перцем , подрібнити за допомогою блендера
, всипати паприку , мускатний горіх , посолити , поперчити , перемішати і
охолодити.
Готовий паштет подати на
стіл , посипавши паприкою і прикрасивши зеленню петрушки. Тільки
що ви переглянули печеночный паштет с салом рецепт приготування. Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях: Блюда из мяса і
ще Блюда из
птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий