понедельник, 3 февраля 2014 г.

печеночный паштет с салом рецепт


300 г яловичої печінки, 100 г свинячого сала, 100 г відвареної моркви ,100 г червоного солодкого перцю, 50 г вершкового масла. Зелень кінзи для прикраси. Мелений мускатний горіх , мелена паприка , мелений чорний перець і сіль за смаком.
 Сало розтопити і обсмажити в ньому нарізану невеликими шматочками печінку .
 Отриману масу з'єднати з вершковим маслом , морквою і солодким перцем , подрібнити за допомогою блендера , всипати паприку , мускатний горіх , посолити , поперчити , перемішати і охолодити.
 Готовий паштет подати на стіл , посипавши паприкою і прикрасивши зеленню петрушки. Тільки що ви переглянули печеночный паштет с салом рецепт приготування.Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях:  Блюда из мяса і ще   Блюда из птицы


Комментариев нет:

Отправить комментарий