Треба
мати: 4 кг червоних
помідорів, 5 кг болгарського перцю, 3 столові ложки солі, 1 склянку цукру, 1
склянку олії, 0,5 склянки оцту.
Помідори пропустити через м'ясорубку, кип’ятити
ЗО хв. Перець нарізати поздовжніми шматочками і додати в киплячі помідори.
Кип’ятити ще 7 хв. Додати сіль, цукор, масло, оцет і кип’ятити 3 хв., розкласти
в чисті банки і стерилізувати, прикривши кришками, 10 хв., після чого закатати
кришками. Тільки що ви переглянули
салат із помідорів і перцю рецепт приготування.Рецепти приготування салатів дивіться ще за наступними посиланнях: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий