Треба
мати: борошно, 200 г масла чи
маргарину, 0,5 склянки цукру, 0,5 склянки сметани, 0,5 чайної ложечки соди,
пакетик ванільного цукру.
Масло чи маргарин розтерти з цукром. Додати борошно,
сметану, соду погашену оцтом, ванільний цукор.
Замісити тісто і розділити його на дві нерівні
частини, розкачати два коржі. Нижній корж має бути більшим. Його треба
викласти на деко, змащене маслом і посипане борошном чи сухарями. На тісто
викладаємо очищені яблука, дрібно порізані чи натерті на крупній тертушці, змішані
з цукром і корицею. Корицю і цукор кладемо за смаком. Яблука накрити другим
коржем або з другого коржа зробити джгутики і сформувати ’’решітку”.
Випікати пиріг на помірному вогні ЗО хв. Готовий
пиріг притрусити цукровою пудрою. Тільки що
ви переглянули яблучний пиріг рецепт приготування.Рецепти приготування пиріжків дивіться ще за
наступними посиланнях: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий