четверг, 20 февраля 2014 г.

Яблучний пиріг рецепт простий


Треба мати: борошно, 200 г масла чи маргарину, 0,5 склянки цукру, 0,5 склянки сметани, 0,5 чайної ложечки соди, пакетик ванільного цукру.
Масло чи маргарин розтерти з цукром. Додати бо­рошно, сметану, соду погашену оцтом, ванільний цукор.
Замісити тісто і розділити його на дві нерівні частини, розкачати два коржі. Нижній корж має бути більшим. Йо­го треба викласти на деко, змащене маслом і посипане борошном чи сухарями. На тісто викладаємо очищені яб­лука, дрібно порізані чи натерті на крупній тертушці, змі­шані з цукром і корицею. Корицю і цукор кладемо за сма­ком. Яблука накрити другим коржем або з другого коржа зробити джгутики і сформувати ’’решітку”.
Випікати пиріг на помірному вогні ЗО хв. Готовий пиріг притрусити цукровою пудрою. Тільки що ви переглянули  яблучний пиріг рецепт приготування.Рецепти  приготування  пиріжків  дивіться ще за наступними посиланнях: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий