Треба
мати: борошно, 1 л води, 1
склянку олії, 1 склянку цукру, 100 г дріжджів, чайну ложечку солі.
Такі пиріжки пекли замість хліба. На один літр
води треба взяти склянку олії і склянку цукру, 100 г дріжджів, чайну ложечку
солі, борошна кладемо стільки, скільки візьме тісто, щоб було некруте. Формуємо
невеликі пиріжечки, начиняємо їх горохом. На притрушеній борошном дошці
пиріжечки обережно розкачуємо качалкою. Кладемо на гарячу сковороду з олією.
Підсмажуємо з обох боків до готовності.Начинку готуємо так: зварений і охолоджений
горох пропускаємо через м’ясорубку, додаємо підсмажену на олії цибулю, сіль,
цукор за смаком. Начинку вимішуємо і ложкою викладаємо на підготовлене тісто. Тільки що ви переглянули
пиріжки з горохом рецепт приготування.Рецепти
приготування
пиріжків
дивіться ще за
наступними посиланнях: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий