четверг, 20 февраля 2014 г.

Пиріжки з горохом


Треба мати: борошно, 1 л води, 1 склянку олії, 1 склян­ку цукру, 100 г дріжджів, чайну ложечку солі.
Такі пиріжки пекли замість хліба. На один літр води треба взяти склянку олії і склянку цукру, 100 г дріжджів, чайну ло­жечку солі, борошна кладемо стільки, скільки візьме тісто, щоб було некруте. Формуємо невеликі пиріжечки, начиняє­мо їх горохом. На притрушеній борошном дошці пиріжечки обережно розкачуємо качалкою. Кладемо на гарячу сково­роду з олією. Підсмажуємо з обох боків до готовності.Начинку готуємо так: зварений і охолоджений горох пропускаємо через м’ясорубку, додаємо підсмажену на олії цибулю, сіль, цукор за смаком. Начинку вимішуємо і ложкою викладаємо на підготовлене тісто. Тільки що ви переглянули  пиріжки  з горохом рецепт приготування.Рецепти  приготування  пиріжків  дивіться ще за наступними посиланнях: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий