300 г солоного філе форелі 200 г
відвареної моркви 100 цибулі-шалот 50 г червоної ікри 10 г вершкового масла 800
г багета Мелена мускатний горіх , мелений імбир і мелений білий перець за
смаком
Філе форелі измельчить
за допомогою блендера разом з морквою , цибулею , розм'якшеним вершковим маслом
та ікрою .В отриману масу
добавить мускатний горіх , імбир і білий перець , перемішати і помістити в холодильник на 1
годину. Готовий паштет подати на стіл з
тостами . Тільки що ви переглянули паштет із форелі. Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях: Блюда из мяса і
ще Блюда из птицы і Блюда из рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий