воскресенье, 16 февраля 2014 г.

паштет із форелі


300 г солоного філе форелі 200 г відвареної моркви 100 цибулі-шалот 50 г червоної ікри 10 г вершкового масла 800 г багета Мелена мускатний горіх , мелений імбир і мелений білий перець за смаком
Філе форелі измельчить за допомогою блендера разом з морквою , цибулею , розм'якшеним вершковим маслом та ікрою .В отриману масу добавить мускатний горіх , імбир і білий перець ,  перемішати і помістити в холодильник на 1 годину. Готовий  паштет подати на стіл з тостами .  Тільки що ви переглянули паштет із форелі.Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях:  Блюда из мяса і ще   Блюда из птицы  і Блюда из рыбы и морепродуктов   

Комментариев нет:

Отправить комментарий